Ділимося враженнями від пізнавальних поїздок у місто Львів та Київ.
Діти отримали багато емоцій та нових знань.
У Львові нас чекала дивовижна подорож на чудо-потязі, а після знайомства з містом через скло ми попрямували на екскурсію-квест де діти почули різні легенди та позмагалися на уважність у пошуках левів. Ми побували у кавовій шахті, підземній частині Аптеки- музею. Відвідали історичні музеї, а ще піднялися сучасною вежею львівської ратуші,яка має висоту 65 метрів.
Київ видався не менш пізнавальним!
Музей популярної науки і техніки «Експериментаніум» цікаво, а саме головне наочно пояснив для наших дітей багато важких тем з шкільних підручників. Діти бачили як зароджується торнадо ,створювали блискавку, вивчали як працює закон фізики та побували на практичному уроці хімії.
Наступна екскурсія була в контактний зоопарк»Лямур» там ми знайомилися з екзотичними жителями нашої планети. Ну і звісно на наступний день нас чекав всіми улюблений аквапарк!!!
Дякуємо департаменту соціального захисту населення Рівненської облдержадміністрації та усім не байдужим людям котрі допомагають нашим дітям відкривати та пізнавати все більш нового та захоплюючого.

Добавить комментарий